Sanoja yksinäisyydestä Vol.2 -seminaari kokosi väkeä

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus KOSKEn hyvinvointiyhteistyöhanke \’Yhdessä ei olla yksin\’ toteutti yhteistyökumppaneiden ja toisten keskisuomalaisten yksinäisyyshankkeiden kanssa yksinäisyyttä käsittelevän seminaarin Jyväskylässä 5.4.2019.

Päivän aikana Veturitalleilla kuultiin tunne- ja vuorovaikutustaidoista, yksinäisyyden yhteiskunnallisista vaikutuksista ja menetelmistä, joilla tehdä yksinäisyys näkyväksi ja sitä kokeva henkilö autetuksi. Koskettavan päivän anti toi toivoa kun kuultiin miten pienilläkin arjen ratkaisuilla voidaan vaikuttaa yksinäisyyteen ja osattomuuteen.

Lisätietoja seminaarista antavat Yhdessä ei olla yksin -hankkeen projektikehittäjä Anja Saksola, p. 040 526 2521 ja projektipäällikkö Sirpa Pekkarinen, p. 040 653 7220, etunimi.sukunimi@koske.fi.

Seminaarin toteuttajatahojen kuvaukset ja materiaalit ohessa:

Rakkolainen: Havaintoja yksinäisyydestä 5.4.2019

Saari: Ratkaisuja yksinäisyyden vähentämiseen 5.4.2019

Suomi: Tunne- ja vuorovaikutustaidot yksinäisyyden ennaltaehkäisyssä 5.4.2019

Julkunen: Näkemys-ohjelma yksinäisen tukena 5.4.2019