Huumoria, huumoria! Jaa kokemuksiasi sosiaalialan huumorista

Nyt ollaan tärkeällä asialla: kokoamassa katsausta sosiaalialan huumorista.

Hyvä sosiaalialan ammattilainen, osallistu hommaan kirjoittamalla kokemuksiasi sosiaalialan huumorista.

Toivomme tarinoita ja oivalluksia siitä, miten huumoria käytetään sosiaalialan työssä ja työyhteisöissä on. Onko huumori ollut apuna arjen kinkkisissä tilanteissa tai muutoksissa? Miten huumori vaikuttaa työyhteisöön ja työhyvinvointiin?

Kerro, mikä naurattaa. Kuka nauraa ja mille nauraa? Millaista on hyvä huumori? Mitä kielteistä ja vahingollista voi huumorin käyttöön liittyä? Saako sosiaalialalla ylipäänsä nauraa? Työssä ollaan tekemisissä vakavien asioiden kanssa, joissa ei sinänsä ole mitään huvittavaa.

KIRJOITUSOHJEET: Kirjoita pitkästi tai lyhyesti. Kuvaa sattumuksia, kerro tarinoita, tuokiokuvia, kirjoita runoja, kerää sanontoja tai räppää vaikka biisi. Kirjoita yksin, kaksin tai koko työporukan voimin.

KIRJOITTAJAKUTSUA SAA LEVITTÄÄ.
Odotamme kirjoituksia 28.2.2019 mennessä. Aineistosta kootaan julkaisu ja aineistoa käytetään sosiaalialan ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Kirjoittajien henkilöllisyys ei tule julkaisussa esille.

Lähettämällä meille tarinoita tai muuta aineistoa annat samalla luvan aineiston myöhempään tutkimus- ja julkaisukäyttöön. Kaikki kerättävä aineisto säilytetään huolellisesti niin, että kukaan ulkopuolinen ei pääse aineistoon käsiksi. Aineisto tullaan säilyttämään lukitussa tilassa.

YHTEYSTIEDOT

Erja Nevalainen, sp. erja.m.nevalainen@gmail.com
Taina Tolonen
Arja Jämsén
Erja ja Taina työskentelevät sosiaalialan tehtävissä Siun sotessa ja Arja on tietokirjailija.