Osallistavia ja vaikuttavia keinoja hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen Jyväskylässä 13.11.

Perinteiset menetelmät terveyden ja hyvinvoinnin eriarvoisuuden kaventamiseksi eivät onnistu saavuttamaan haavoittuvassa asemassa olevia ryhmiä. Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen neuvoston rahoittama PROMEQ-hankekonsortio etsii vaikuttavia keinoja eriarvon vähentämiseen ja tuottaa päättäjille uutta tietoa terveys- ja hyvinvointierojen yksilöllisistä ja yhteiskunnallisista tekijöistä ja niiden keskinäisistä mekanismeista. 

Seminaariin kutsutaan erityisesti alueellisia päättäjiä, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia sekä PROMEQ-hankkeen alueellisia yhteistyökumppaneita ja hankkeen tutkimuksissa mukana olleita. Toivon että levitätte kutsua ja ohjelmaa sopivaksi katsomillenne tahoille.

Aika: 13.11.2018, klo 12:00–16:00
Paikka: Jyväskylän yliopisto, Keskussairaalantie 2, Opinkivi, OPK141

Ilmoittautumiset:  8.11.2018 mennessä sähköpostitse Mari Kivitalolle (mari.kivitalo(at)jyu.fi)