Kumppani etsii työntekijöitä Ruokajonosta osallisuuteen -projektiin

Sininauhaliitto hakee kahdeksaa (8) projektityöntekijää Ruokajonosta osallisuuteen -projektiin (ESR) määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.4.2018–31.12.2019.
Hanke keskittyy sosiaalisen osallisuuden vahvistamiseen, köyhyyden torjuntaan sekä työelämän ulkopuolella olevien työ- ja toimintakyvyn parantamiseen.
Projektityöntekijät sijoittuvat Helsinkiin, Keravalle, Tampereelle, Turkuun, Keuruulle, Lahteen, Kangasniemelle (Etelä-Savo) ja Rovaniemelle. Projektityöntekijät työskentelevät tiiviissä yhteistyössä Sininauhaliiton jäsenyhteisön kanssa ja heidän esimiehenään toimii projektipäällikkö. Lisäksi hankkeessa työskentelee osa-aikainen tutkija-arvioija.
Hanketietoa lisää.

Sininauhaliitto on valtakunnallinen yli sadan jäsenyhteisön keskusjärjestö, joka toimii valtakunnallisena vaikuttajana ja asiantuntijana. Liiton ja sen jäsenyhteisöjen erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Teija Nuutinen: puh. 050-4390018, teija.nuutinen@sininauha.fi. Soittoajat viikoilla 3-6 ovat to ja pe klo 10-15. Muut yhteydenotot sähköpostitse.