HAKU Tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoon oppisopimuksena sote-kehittäjille

Tammikuussa 2018 alkavaan Keski-Suomen sote-kehittäjäkoulutukseen etsitään asiakastyön kehittämisestä kiinnostuneita ammattilaisia eri puolilta maakuntaa. Hakuaika maksuttomaan koulutukseen päättyy lokakuun lopussa.

Koulutuksen käyneet työntekijät tukevat yhteistyössä esimiesten kanssa sote-uudistuksen etenemistä kehittämällä prosesseja, toimintamalleja ja -kulttuuria työyksiköissään ja laajemmin eri verkostoissa.

Vuonna 2018 toteutettava koulutus koostuu lähiopetuspäivistä sekä työyhteisössä toteutettavasta kehittämisprosessista ja sen raportoinnista. Tarkempi koulutusohjelma lähiopetuspäivineen tarkentuu vuoden 2017 loppuun mennessä. Nyt ensimmäistä kerta järjestettävään koulutukseen otetaan 15 esimiesten nimeämää osallistujaa.

Ilmoittautumiset koulutukseen Anneli Kuusinen-Laukkalalle, yhteystiedot alla.

Koulutusta on suunniteltu Keski-Suomen sairaanhoitopiirin, Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Kosken yhteistyönä. Oppisopimusosiosta vastaa Jyväskylän aikuisopisto.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Anneli Kuusinen-Laukkala
Asiantuntijalääkäri, koulutuspalvelut
Keski-Suomen sairaanhoitopiiri
050 319 8013, 014 269 5156
anneli.kuusinen@ksshp.fi