Ajankohtaista sosiaalihuollon tiedonhallinnan kehittämisessä 3/2015

Ajankohtaista nyt:

  • Sosiaalihuollon tiedonhallinnan kansallisen kehittämisen SONTIKKA III -seminaari järjestetään 24.9.2015 kongressikeskus Paasitornissa Helsingissä. Seminaari on maksuton, ja sitä on mahdollista seurata myös Webcastilla. Lisätiedot ja päivän ohjelma löytyvät THL:n tapahtumakalenterista. Ilmoittautumislomake on avattu, ja pyydämme myös Webcastilla osallistuvia ilmoittautumaan.
  • Alkuvuodesta 2015 käynnistynyt valtionavustusta saava IKI-hanke on Raision, Uudenkaupungin, Liedon ja Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus OY Vasso Ab:n hanke, jossa kehitetään ikäihmisten kotihoidon toimintamalleja ja kirjaamista. IKIn hankesuunnitelma ja ensimmäinen tiedote ovat luettavissa THL:n IKI-hankesivuilta.
  • THL on myöntänyt valtionavustusta Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socomin Kansa-koulu -hankkeeseen. Hanke on koko Suomen kattava sosiaalihuollon asiakasasiakirjalain toimeenpanoa edistävä hanke ja se toteutetaan vuosina 2015-2018.

Poimittuna muualta verkosta:

  • Uusia luokituksia julkaistu Koodistopalvelimella:

Sosiaalihuollon valtakunnallisen tiedonhallinnan kehittämiseen liittyvät kysymykset, kommentit ja kehittämisehdotukset pyydetään välittämään osoitteeseen sostiedonhallinta@thl.fi.

Katso aiheesta lisää THL:n sosiaalihuollon tiedonhallinnan sivuilta