Sosiaalihuollon tiedonhallinta – mitä sosiaalihuollon ammattilaisten pitäisi siitä tietää ja ymmärtää? WEBSEMINAARI 21.3.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos järjesti yhdessä sosiaalialan osaamiskeskusten kanssa koulutusta sosiaalihuollon tiedonhallinnasta. Katso tallenne koulutuksesta: http://www.thl.fi/fi_FI/web/fi/aiheet/tietopaketit/tiedonhallinta/koulutus/tapahtumat_ja_seminaarit

Koulutus on tarkoitettu sosiaalihuollon ammattilaisille ja toimijoille, jotka työskentelevät sosiaalihuollon kehittämistehtävissä, sosiaalihuollon asiakastyössä, käsittelevät työssään sosiaalihuollon asiakastietoja tai kouluttavat uusia sosiaalialan työntekijöitä.

Sosiaalihuolto on suuren murroksen edessä. Sosiaalihuoltolakia uudistetaan ja sosiaalihuollon asiakirjalaki tulee muuttamaan asiakastyön kirjaamista. Millaisesta kokonaisuudesta onkaan kyse? Muuttuuko asiakastyön tekeminen ja miten? Millainen rooli tietojärjestelmillä on nyt ja tulevaisuudessa asiakastyön tekemiseen?

Koulutuksessa perehdytään sosiaalihuollossa kansallisesti käyttöön otettaviin asiakirjoihin ja toimintaprosesseihin ja kerrotaan, miten sosiaalihuollon kansallisen arkistopalvelun (”KanSa”) käyttöönotto vaikuttaa asiakastyön tekemiseen.

Ilmoittautuminen: Kahvitarjoilun järjestämistä varten keskiviikkoon 19.3. mennessä osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/418F3C6B5EAADAB2.par

Paikka: Matarankatu 4, Jyväskylä, kokoustila 100, 1. krs

Lisätieto/järjestäjä: Koske & THL,
Kosken suunnittelija Sivi Talvensolalta, sivi.talvensola(a)koske.fi, p. 0400-904663

Koulutusta seurataan suorana lähetyksenä webcasting-yhteyden kautta osoitteessa http://www.videonet.fi/paasitorni/oper/ . Nettilähetyksen seuraamien ei edellytä erillistä ohjelmistoa tai erityisiä teknisiä vaatimuksia tietokoneelta. Parhaiten seuraaminen onnistuu Explorer selaimelta. Lue lisää webcasting yhteydestä.