Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rakea rakentamassa – Rakenteellinen sosiaalityö strategiatyönä

4.10.2023 @ 09:00 - 12:00

Tervetuloa Rakea rakentamassa – Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön työpajaan!

 

Työpajasarjan viidennessä tilaisuudessa 4.10. syvennymme rakenteelliseen sosiaalityöhön strategiatyön näkökulmasta. Mitä strategiatyö on rakenteellisessa sosiaalityössä ja miten se näkyy meidän kunkin toiminnassamme? Millaisina tekoina hyvinvointialueemme strategisten linjausten tulisi toteutua, jotta voimme parhaiten tukea alueen asukkaita?

 

Käytämme työskentelyalustana Padletia, johon pääset tämän linkin kautta: https://padlet.com/koskeverkko/rakea-rakentamassa-ty-paja-4-10-2023-rakenteellinen-sosiaali-i0hvrh39usmnke1a

 

Teams-linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa Kosken Youtube -kanavalla 2 viikkoa sen julkaisun jälkeen, jonka ajan myös Padlet-alustan kommentointi on avoinna.

Annathan myös palautetta tämän linkin kautta: https://link.webropol.com/s/rakea-rakentamassa-palaute

 

Rakea rakentamassa -työpajasarjan tavoitteena on lisätä tietoa rakenteellisen sosiaalityön osa-alueista, sekä pohtia ja työstää yhdessä meiltä Keski-Suomesta löytyviä rakenteellisen sosiaalityön hyviä käytäntöjä. Yhteisen työskentelymme päämääränä on, että rakenteellinen sosiaalityö on osa hyvinvointialueemme strategian toimeenpano-ohjelmaa.

 

Tule oppimaan uutta ja tuo asiantuntemuksesi mukaan rakentamaan vahvaa rakenteellisen sosiaalityön kivijalkaa hyvinvointialueellemme!

 

Työpajojen järjestämisestä vastaavat Keski-Suomen hyvinvointialue, Keski-Suomen Tulevaisuuden sote-keskuksen Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Jyväskylän yliopisto sekä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Koske.

 

Tervetuloa mukaan!

Päivi Paavilainen, Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Keski-Suomen Tulevaisuuden sote-keskusohjelma
Sivi Talvensola, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus

Tiedot

Päivämäärä:
4.10.2023
Aika:
09:00 - 12:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams-etäyhteys