Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa rakenteellisen sosiaalityön seminaariin 10.11.

10.11.2021 @ 12:00 - 16:00

Rakenteellisen sosiaalityön kehittäminen jatkuu syksyllä 2021 MoRa-työseminaarien merkeissä. Seminaari on osa Monitoimijainen rakenteellisen sosiaalityön toimintamalli tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluissa (MoRa) -tutkimus- ja kehittämishanketta. Hankkeen tavoitteena on kehittää rakenteellisen sosiaalityön toimintamalli, jossa yhdistyy asiakkaiden, kansalaistoimijoiden, sosiaalityöntekijöiden, sosiaalijohdon ja poliittisten päättäjien asiantuntijuus. Juuri Sinun näkemyksesi on tärkeä osa kokonaisuutta.

Seminaarissa esitellään MoRa-tutkimushankkeen alustavia tuloksia ja jatkamme niiden pohjalta yhteistä työskentelyä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille vielä ennen seminaaria sähköpostitse ennakkomateriaalia, jonka tavoitteena on tukea yhteiseen työpajatyöskentelyyn valmistautumista.

Seminaarien ohjelma
12.00 Tilaisuuden avaus / professori Kati Närhi
12.15 MoRa-tutkimuksen alustavien tulosten esittely: valtakunnallinen sosiaalityöntekijöille suunnattu kysely sekä kolmella tutkimuspaikkakunnalla toteutetut ryhmähaastattelut / yliopistotutkijat Sirpa Kannasoja ja Tuomo Kokkonen sekä projektitutkija Niina Rantamäki
13.15 Ohjeistus yhteiseen työskentelyyn
13.30 Iltapäiväkahvit
14.00 Työskentelyä pienryhmissä
14.45 Pienryhmätyöskentelyn tulosten esittely ja yhteinen jatkotyöstäminen
15.45 Kiitos ja hyvää kotimatkaa

Sinun on hyvä tietää, että kokoamme seminaarissa käytyjen keskustelujen pohjalta yhteenvedon, jota hyödynnämme hankkeessa tutkimus- ja kehittämisaineistona. Teemme tämän luonnollisesti siten, että yksittäisen osallistujan henkilöllisyys ei ole jäljitettävissä.

HUOM! Seuraamme aktiivisesti korona-tilannetta ja varaudumme siihen, että tarvittaessa seminaari järjestetään verkon välityksellä.

Jyväskylän seminaarin osalta lisätietoja antaa yliopistotutkija Tuomo Kokkonen, tuomo.kokkonen(at)jyu.fi tai 050 572 9642

Tietosuojailmoitus: MoRa-hanke / Hankkeen järjestämät tilaisuudet

Rakenteellisen sosiaalityön tavoitteena on edistää yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta ja kansalaisten hyvinvointia. Tätä toteutetaan tuottamalla tietoa kansalaisten hyvinvoinnista sekä välittämällä sitä sosiaali- ja terveyspalvelujen ja yhteiskunnallisen päätöksenteon tueksi.

 

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2021
Aika:
12:00 - 16:00

Järjestäjä