Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rakea rakentamassa – Rakenteellinen sosiaalityö tietotyönä

14 kesäkuun @ 09:15 - 12:00

Tervetuloa Rakea rakentamassa – Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön työpajoihin!

Työpajasarjan kolmannessa tilaisuudessa syvennymme rakenteelliseen sosiaalityöhön tietotyön näkökulmasta. Mitä tietotyö on ja miten jokainen meistä voi toteuttaa sitä osana omaa työtään? Millaista tietoa tarvitsemme uudella hyvinvointialueella sosiaalihuollon kentältä palvelujen kehittämiseksi ja tiedolla johtamisen vahvistamiseksi?

Katso Teamsilla toteutettavan työpajan ohjelma tästä linkistä (pdf) ja ilmoittaudu mukaan 12.6. mennessä tästä linkistä.

Rakea rakentamassa -työpajasarjan tavoitteena on lisätä tietoa rakenteellisen sosiaalityön osa-alueista, sekä pohtia ja työstää yhdessä meiltä Keski-Suomesta löytyviä rakenteellisen sosiaalityön hyviä käytäntöjä. Yhteisen työskentelymme päämääränä on, että rakenteellinen sosiaalityö on osa hyvinvointialueemme strategian toimeenpano-ohjelmaa.

Tule oppimaan uutta ja tuo asiantuntemuksesi mukaan rakentamaan vahvaa rakenteellisen sosiaalityön kivijalkaa hyvinvointialueellemme!

Työpajat ovat avoimia kaikille Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön kehittämisestä kiinnostuneille.

Toivomme laajaa osallistujajoukkoa ammattilaisista, esihenkilöistä, asiakkaista, järjestötoimijoista sekä poliittisista päättäjistä.

Välitäthän tietoa eteenpäin verkostossasi, kiitos.

Työpajojen järjestämisestä vastaavat Keski-Suomen hyvinvointialue, Keski-Suomen Tulevaisuuden sote-keskuksen Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Jyväskylän yliopisto sekä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Koske.

 

Tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
14 kesäkuun
Aika:
09:15 - 12:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams-etäyhteys