Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päihdepäivät

19.5.2021 - 20.5.2021

Tervetuloa Päihdepäiville, vuoden kiinnostavimmille päihdealan ammattilaispäiville verkkoon 19.-20.5.2021!

Päihdepäivät-tapahtuma on suunnattu kaikille päihdeaiheesta kiinnostuneille kuten ammattilaisille, opiskelijoille tai eläkeläisille.
Ilmoittautua voi 10.5. asti verkkosivuilla: www.paihdepaivat.fi

Tämän vuoden tapahtuman teemana on päihteet, mieli ja nuorten hyvinvointi. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä mielenterveyden ympärille on rakennettu seminaaripolku, joka tarjoaa ammattilaisille tietoa ja työkaluja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.
Tapahtumassa on yhteensä 14 seminaaria, joista jokainen osallistuja voi vapaasti valita itselleen sopivat seminaariaiheet. Aiheina mm. huumeet ja yksinäisyys, päihteiden puheeksi otto, sosiaalinen työllistyminen, päihdepalvelujen saatavuus, kuntien päihde- ja mielenterveystyö, rahapelihaittojen ehkäisy, nuorten mielenterveyden edistäminen, päihdehuolto ja kuntoutus sekä kannabistyö.

Seminaarien lisäksi osallistujat voivat tutustua laajaan virtuaalimessuosastoon, maksuttomiin miniseminaareihin ja seurata tauko-ohjelmaa. Seminaaripuhujina toimivat asiantuntijat, tutkijat, nuoret, kokemusasiantuntijat ja sotealan osaajat Suomesta.
Maksulliseen sekä maksuttomaan ohjelmaan voi tutustua verkkosivuilla www.paihdepaivat.fi

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2021 yhteistyökumppani on MIELI ry.

Tiedot

Alkaa:
19.5.2021
Loppuu:
20.5.2021

Tapahtumapaikka