Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miten autan asiakkaita talousasioissa? -Taloussosiaalityön työkalupakki sosiaalityön arkeen -webinaari

31 maaliskuun @ 14:00 - 16:00

Asiakkaan taloushuolet ovat osa sosiaalityön arkea ja niillä on yhteys asiakkaan hyvinvointiin. Kohtaamme asiakkaita, joiden talousasiat menevät toistuvasti solmuun. Hyvän vuorovaikutussuhteen lisäksi tarvitsemme työvälineitä näiden taloussolmujen avaamiseen. Onko toivoa näkyvissä? Miten voimme sosiaalityössä vahvistaa ja tukea asiakaan taloudenlukutaitoa? Miten niitä voisi kytkeä osaksi suunnitelmallista sosiaalityötä? Hyviä työkaluja on jo olemassa ja tästä syystä kokosimme sosiaalityön arkeen soveltuvan työkalupakin. Taloussosiaalityön työkalupakista löytyy menetelmiä sekä yksilötyön että ryhmämuotoisen työn tueksi. Jos taloussosiaalityön työkalupakkisi kaipaa menetelmien päivitystä, niin olet tervetullut mukaan webinaariin!

Työkalupakki on koottu TTT-tiimin toimesta, mukana verkostoyhteistyössä ovat olleet TASOS- ja TASKU-hankkeiden sekä Takuusäätiön asiantuntijat.

Ilmoittautuminen: https://www.takuusaatio.fi/tapahtuma/miten-autan-asiakkaita-talousasioissa-taloussosiaalityon-tyokalupakki-sosiaalityon-arkeen/

Tutustu ohjelmaan tästä linkistä (pdf).

Tiedot

Päivämäärä:
31 maaliskuun
Aika:
14:00 - 16:00

Tapahtumapaikka