Vaikuta ja osallistu syyskuun Rakea rakentamassa -työpajan avoimeen kommentointiin 29.9. mennessä

Rakea rakentamassa – Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön neljännessä työpajassa 13.9. pohdimme yhdessä rakenteellista sosiaalityötä osallisuutta vahvistavana työnä. Mitä osallisuutta vahvistava työ on? Miten osallisuuden tulisi toteutua hyvinvointialueellamme? Miten jokainen meistä voisi toimia tehtävässään osallisuutta vahvistaen ja samalla kokea olevansa itse osallinen?

Keskustelu ja kommentointi oli jälleen vilkasta. Osallistujina oli monipuolinen, yli kolmenkymmenen henkilön joukko aiheesta kiinnostuneita: ammattilaisista ja esihenkilöistä kansalaisjärjestötoimijoihin sekä aluevaltuutettuihin.

Rakenteellinen sosiaalityö tarvitsee monenlaisia näkökulmia – osallistu keskusteluun!

Monitoimijaisuus ja -äänisyys on rakenteellisen sosiaalityön käyttövoima. Kutsumme rakenteellisesta sosiaalityöstä kiinnostuneita keskisuomalaisia osallistumaan meneillään olevaan yhteiseen työskentelyyn, jonka päämääränä on saada rakenteellinen sosiaalityö osaksi hyvinvointialueemme strategian toimeenpano-ohjelmaa.

Katso tilaisuuden tallenne (kesto n. 65 min) Kosken YouTube-kanavalta, tutustu Tuomo Kokkosen ja Olli Karolan esityksiin sekä Tino Kohosen ja Kati Närhin kommenttipuheenvuoroihin ja osallistu kirjoittamalla omat näkemyksesi ja kommentoimalla muita vastauksia Padlet-alustalla 29.9.2023 mennessä.
Materiaali toimitetaan tämän jälkeen strategian toimeenpano-ohjelman valmistelun tueksi.

Välitäthän tietoa tallenteesta ja Padlet-osallistumismahdollisuudesta eteenpäin verkostoissasi, jotta saisimme mahdollisimman monipuolista näkökulmaa keskisuomalaisen rakenteellisen sosiaalityön kivijalaksi.

Lokakuun työpajassa syvennytään strategiatyöhön

Rakea rakentamassa -työpajasarja jatkuu 4.10.2023, jolloin aiheena on rakenteellinen sosiaalityö strategiatyönä. Tarkempi ohjelma julkaistaan viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta. Marraskuun tilaisuudessa 8.11. teemme yhteenvetoa työpajojen annista.

Tutustu työpajasarjan esitteeseen ja ilmoittaudu jo nyt mukaan tästä linkistä.

Työpajat ovat avoimia kaikille Keski-Suomen hyvinvointialueen rakenteellisen sosiaalityön kehittämisestä kiinnostuneille. Toivomme laajaa osallistujajoukkoa ammattilaisista, esihenkilöistä, asiakkaista, järjestötoimijoista sekä poliittisista päättäjistä.

Työpajojen järjestämisestä vastaavat Keski-Suomen hyvinvointialue, Keski-Suomen Tulevaisuuden sote-keskuksen Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Jyväskylän yliopisto sekä Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Koske.