Luontohyvinvointi työmenetelmäksi – Hae hankekoordinaattoriksi kehittämistyöhön Koskeen

Haemme hankekoordinaattoria LuontoHyväKS – luontohyvinvointi Keski-Suomen sote-ammattilaisten työmenetelmäksi -selvityshankkeeseen. Vuoden kestävän selvitystyön tarkoituksena on lisätä Keski-Suomen sote-ammattilaisten tietoisuutta luontohyvinvoinnin käsitteestä, kartoittaa toimivia ja tutkittuja sote-ympäristöihin ja palveluihin yhteensovitettavia luontohyvinvointimenetelmiä, sekä parantaa sote-ammattilaisten työssä toteutuvaa hyvinvointia luonnon hyvinvointivaikutusten avulla. Selvityksen tekemiseen liittyy myös luontolähtöisen Siimes-tilan kokeilun arviointi.

Hankkeen hallinnoija Koske on Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, jonka lakisääteisenä tehtävänä on vahvistaa sosiaalialan osaamista, tukea sen kehittämistä ja toimia linkkinä tutkimuksen ja käytännön välillä. LuontoHyväKS-selvityshanke toteutetaan vahvassa yhteistyössä mm. KSSHP:n Perusterveydenhuollon yksikön, hyvinvointialueen, oppilaitosten ja Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHOn kanssa. Hankkeessa työskentelee koordinaattorin lisäksi kaksi osa-aikaista hankekehittäjää.

Tarjoamme sinulle

 • merkityksellisen työn, jonka tavoitteena on tuottaa hyvinvointia niin sote-palveluiden asiakkaille ja potilaille kuin työntekijöille
 • ajankohtaisen ja Keski-Suomen strategian toteuttamiseen vahvasti linkittyvän työtehtävän
 • mahdollisuuden työskennellä Keski-Suomen keskeisissä kehittäjäverkostoissa
 • kannustavan ja hyvin voivan työyhteisön, jossa arvomme avoimuus, luotettavuus ja yhdenvertaisuus näkyvät konkreettisesti
 • esihenkilön ja kollegoiden tuen työllesi
 • kilpailukykyisen palkan

Olet etsimämme työntekijä, jos sinulla on

 • kokemusta projektityöstä ja sen hallinnoinnista
 • perehtyneisyyttä luontohyvinvointiin ja kokemusta luontolähtöisistä menetelmistä
 • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
 • hyvät organisointi- ja dokumentointitaidot
 • valmius itseohjautuvaan työskentelyyn

Työhön voi sisältyä jonkin verran matkustamista Keski-Suomen alueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Olemme saaneet hankkeen rahoitukseen myönteisen päätöksen Keski-Suomen liitolta.  Rekrytointipäätös edellyttää vielä rahoitussumman vahvistumista rahoittajan taholta. Tehtävä on rahoituksen vuoksi määräaikainen ajalla 1.11.2022–31.10.2023. Aloittamisajankohta on sovittavissa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Avainta ry:n TES:iä. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 9.10.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sointu.moller@koske.fi. Voimme haastatella hakijoita jo hakuaikana.   

Lisätietoja:
Sointu Möller, johtaja, p. 040 821 9553 (poissa 26.9.–2.10.), sointu.moller@koske.fi

https://koskeverkko.fi/