Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sosiaalityöntekijän ammattitaidon arviointi asiakasturvallisuuden näkökulmasta/Webinaari, Helsinki

maaliskuu 15 @ 12:00 - 16:00

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira ja Valtakunnallinen sosiaalityön yliopistoverkosto Sosnet järjestävät yhteistyössä seminaarin

Perjantai 15.3.2019 klo 12–16

Helsingin yliopiston keskustakampus ja etäyhteys omalta koneelta tai Kosken tiloissa

Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden valvonnasta säädetään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (817/2015), jonka tarkoitus on edistää asiakasturvallisuutta ja sosiaalihuollon asiakkaan oikeutta laadultaan hyvään sosiaalihuoltoon ja hyvään kohteluun. Asiakasturvallisuudella tarkoitetaan palveluiden järjestämistä, tuottamista ja toteuttamista siten, että asiakkaan fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen sekä taloudellinen turvallisuus eivät vaarannu.

Sosiaalityöntekijän ammattitaidon selvittäminen voidaan käynnistää, jos on perusteltua aihetta olettaa, että sosiaalihuollon ammattihenkilön ammatinharjoittamistaidoissa tai ammattitiedoissa on puutteita.

Seminaarin tavoitteena on jäsentää sosiaalityöntekijöiden ammattitaitoa asiakasturvallisuuden näkökulmasta. Tämän viestin liitteenä on tilaisuuden ohjelma sekä julkaisu Sosiaalityöntekijän ammattitaidon arviointi asiakasturvallisuuden näkökulmasta, jossa on kuvattu niitä ammatillisia tietoja ja taitoja, jotka sosiaalityöntekijällä tulee olla yliopistokoulutuksensa pohjalta ja joiden arviointi voi tulla ajankohtaiseksi asiakasturvallisuuden riskin toteutumisen näkökulmasta.

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti sosiaalityöntekijöille, heidän lähiesimiehilleen ja työnantajan edustajille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuuteen voi osallistua joko Helsingin yliopiston tiloissa tai suoratoistona omalta tietokoneelta. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden tarkempi paikka Helsingin yliopistolla ja tiedot etäosallistumisesta toimitetaan etukäteen ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen 28.2.2019 mennessä osoitteessa:
https://www.webropolsurveys.com/S/8973438179C1220C.par

Tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 15
Aika:
12:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Helsinki / Etäseuranta omalta koneelta tai Kosken tilat
Tulosta sivu | Sivukartta    © Copyright : Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus.