Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU Lapsen seksuaalisen hyväksikäytön ja pahoinpitelyn tutkimusten järjestäminen Keski-Suomessa

30 maaliskuun @ 10:00 - 15:00

Paikka: Keskussairaalan koulutustilat, auditorio
Etäseurantamahdollisuus

Järjestäjä: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin lastensuojelutyöryhmä

Kohderyhmä: Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö, lääkärit ja hoitohenkilöstö, lastenneuvolan terveydenhoitajat, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon henkilöstö, psykologit, sosiaalityöntekijät, opettajat, koulujen oppilashuoltotyöryhmien jäsenet, perheneuvoloiden ja nuorisovastaanottojen työntekijät ja poliisit sekä kaikki lasten kanssa tekemisissä olevat henkilöt.

Tavoite: Tehostaa yhteistyötä lapsen kaltoinkohteluepäilyjen tutkimuksissa terveydenhuollon eri yksiköiden, poliisin, lastensuojelun ja koulutoimen kesken lapsen edun ja oikeuksien parantamiseksi. Tarkistaa alueelliset hoito- ja tutkimusohjeet vastaamaan uutta valtakunnallista ohjeistusta [Kansallisen lasten ja nuorten turvallisuuden edistämisen ohjelman tavoite- ja toimenpidesuunnitelma vuosille 2018 – 2025]. Luomme yhdessä suuntaviivoja sille, miten Keski-Suomessa tuemme vaikeissa ja epäselvissä tilanteissa olevien lapsen turvallisuuden ja suotuisan kehityksen edellytyksiä. Koulutuspäivän lopussa sovimme työryhmästä, joka vie näitä asioita eteenpäin maakunnassa.

Osallistumiskulut: Koulutus on maksuton K-S:n shp:n ja jäsenkuntien henkilöstölle sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymän, JAMK:n ja POKE:n henkilöstölle ja opiskelijoille. Muilta osallistumismaksu on 140 e+alv. Maksut ovat samat myös etänä seurattaessa.

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen (23.3. mennessä): www.ksshp.fi/koulutuskalenteri

Tiedot

Päivämäärä:
30 maaliskuun
Aika:
10:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Keski-Suomen keskussairaalan auditorio
Tulosta sivu | Sivukartta    © Copyright : Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus.