Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Haukkalan säätiön viides asiantuntijafoorumi

23.11.2017 @ 12:00 - 16:00

ENNAKKOTIETO:

HAUKKALAN SÄÄTIÖN VIIDES ASIANTUNTIJAFOORUMI

Ajankohta: 23.11.2017 klo 12.00–16.00
Paikka: Keski-Suomen talo, Cygnaeuksenkatu 1, Jyväskylä
Järjestäjä: Haukkalan säätiö
Ilmoittaudu tästä linkistä

Tehdään yhdessä huomisenkin Keski-Suomesta 
myös kasvavalle sukupolvelle paras paikka!

Haukkalan säätiön viides vuotuinen asiantuntijafoorumi tarjoaa ajankohtaisen katsauksen uusimpiin tutkimustuloksiin lasten ja nuorten hyvinvoinnista, osallisuudesta, sekä kehityksestä ja oppimisesta. Samalla haastamme keskisuomalaiset kuntien, järjestöjen, yritysten ja oppilaitosten toimijat sekä tutkijat tuomaan esiin omia kokemuksiaan, onnistumisiaan ja osaamistaan lapsen parhaan edistämisessä! Mistä olette ylpeitä oman kuntanne tai taustatahonne toiminnassa? Entä missä ovat suurimmat vaikeudet? (lapsella tarkoitamme alle 18-vuotiaita.)

Uusin PISA-tutkimus osoitti uusiksi suomalaiseksi huolenaiheiksi oppimistulosten heikentymisen sekä alueellisen ja sosiaalisen eriarvoisuuden nopean kasvamisen. Entä mitä kouluterveyskysely 2017 kertoo Keski-Suomen, kuntien ja koululaistemme tilanteesta? Miltä näyttää koululaisten osallisuus? Onko yhä suurempi osa lapsista ja nuorista syrjäytymässä? Mitä voimme tälle kehitykselle tehdä? Keskustelun yhtenä pontimena on maakunnan yhteinen ohjelma lapsiystävällisen Keski-Suomen rakentamiseksi.

Tervetuloa mukaan keskusteluun ja toimintaan tutkimustiedon ja käytännön kokemusten yhdessä viitoittamalta pohjalta! Lasten hyvinvointia ja yhdessä toimimisen kulttuuria rakennamme me kaikki yhdessä, niin sosiaali- ja terveysalan, sivistyksen, kulttuurin, liikuntatoimen, kaavoituksen kuin vaikkapa vapaaehtoistyönkin osaajat ja lisäksi jokainen ihmisenä toinen toisillemme.

Miten vahvistamme yhdessä toimimisen kulttuuria
lasten hyvinvoinnin edistämiseksi?

Haukkalan säätiö on aktiivinen, monipuolista asiantuntemusta kokoava lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja mielenterveyden edistämisen puolestapuhuja. Se on vienyt eteenpäin valtakunnallisesti kiinnostusta herättänyttä maakunnallista lapsiohjelmaa, ja pyrkii yhtenäiseen lapsikäsitykseen ja lasta koskevaan puheeseen ja toimintaan eri toimijoiden kesken. Haukkalan säätiö on osatoteuttajana myös hallituksen LAPE-kärkihankkeeseen kuuluvassa Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi (KSLAPE)-ohjelmassa.

Tiedot

Päivämäärä:
23.11.2017
Aika:
12:00 - 16:00

Järjestäjä

Haukkalan säätiö
Tulosta sivu | Sivukartta    © Copyright : Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus.