Haemme lastensuojelun kehittäjää LUMO-hankkeeseen

Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus hakee

LASTENSUOJELUN KEHITTÄJÄÄ

Lastensuojelun kehittäjä työskentelee Itä- ja Keski-Suomen yhteisen LUMO – Lastensuojelun uudistaminen monialaisesti -hankkeen työntekijänä Keski-Suomessa. Lastensuojelun kehittäjänä pääset mukaan uudistamaan monialaista yhteistyötä ja soveltamaan systeemistä toimintamallia. Vastaat kehittämistyön koordinoinnista, käytännön toteutuksesta ja taloudesta maakunnassa. Työskentelet osana neljän maakunnan yhteistä hanketiimiä sekä osallistut asiantuntijoiden ja kehittämisverkostojen työhön. Työn toimialueena on Keski-Suomi. Tehtävään sisältyy matkustamista pääasiassa Keski-Suomen alueella ja lisäksi koko hankkeen toiminta-alueella (Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo).

Lastensuojelun kehittäjältä edellytetään lastensuojelun käytännön työn ja hankekehittämisen kokemusta ja sosiaalityön koulutusta (ylempi korkeakoulututkinto ja sosiaalityöntekijän pätevyys).  Arvostamme systeemisen toimintamallin kouluttajakoulutusta, monitoimijaisten yhteistyö- ja arviointimallien tuntemusta sekä vahvoja näyttöjä asiakasosallisuuden edistämisessä. Toiminta-alueen ja toimijaverkostojen tuntemus sekä viestinnän osaaminen ovat eduksi.

Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan. Noudatamme AVAINTES:ta. Määräaikainen työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2022 saakka. Rekrytoinnin toteutumisen ehtona on myönteinen rahoituspäätös LUMO – Lastensuojelun uudistaminen monialaisesti -hankkeelle (STM). Lisätietoa hankkeesta löydät Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen sivuilta.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n sähköpostitse osoitteella sivi.talvensola@koske.fi viimeistään 22.7.2020 klo 15 mennessä. Elokuussa järjestettävään haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella.

Lisätiedot:

Kosken hallituksen puheenjohtaja Päivi Kalilainen, paivi.kalilainen(at)jyvaskyla.fi, 014 266 3600, ajalla 22.–26.6.2020
Kosken johtaja Marja Heikkilä, marja.heikkila(at)koske.fi, 0400 546 613, ajalla 16.-18.6. ja 20.–22.7.2020